Papiercorso
Jan Ligthart

Voor ouders

Damsterdag 2017 vindt plaats op zaterdag 16 september. Alle kinderen van de Jan Ligthartschool kunnen deelnemen aan Damsterdag, met uitzondering van de kinderen van groep 1.

Karkinderen

Zit jouw kind sinds augustus 2017 in groep 2? Dan zit hij of zij (mits ze zijn opgegeven)op de corsowagen, via je kind heb je de kar-indeling ontvangen. Je kind wordt omgetovert tot een jungle aapje.

Loopgroepen: groep 3 t/m 8

Kinderen die vanaf augustus 2017 in groep 3 of hoger zitten worden ingedeeld in 3 loopgroepen: Groep 3 en 4 worden tijgers, Groep 5 en 6 worden olifanten en Groep 7 en 8 worden bomen (meisjes) en panters (jongens).

Kleding

De kinderen van de groepen 3, 4, 7 en 8 verwachten we in zwarte kleding. De kinderen van groep 5 en 6 verwachten we in grijze kleding. De karkinderen verwachten we in de bruin geverfde kleding. Wij verzoeken alle ouders zich aan dit voorschrift houden, om een zo mooi mogelijk geheel te krijgen tijdens Damsterdag.

Meeloopouders

Heb je je opgegeven om mee te lopen? Wij hebben alle ouders en leerkrachten ingedeeld. Hierover ben je apart geinformeerd. Wij verwachten je in zwarte kleding.

Tijden en locaties

Middag: Wij verwachten alle kinderen en meeloopouders om 13.30 uur bij de Wilhelminaweg. De optocht start daar om 14.00 uur. Het is belangrijk om op tijd te zijn, aangezien wij de kinderen dan nog van extra versiering voorzien. De karkinderen worden geschminckt. De optocht eindigt aan de Dijkhuizenweg (gemeentewerken). Wij verwachten dat de kinderen daar worden opgehaald.

Avond: Wij verwachten alle kinderen en meeloopouders om 19.30 uur aan de Dijkhuizenweg (gemeentewerken). De optocht start daar om 20.00 uur. Het is belangrijk om op tijd te zijn, aangezien wij de kinderen dan nog van extra versiering voorzien. De karkinderen worden geschminckt. De optocht eindigt aan de Wijkstraat. Wij verwachten dat de kinderen daar worden opgehaald.

Route: Kijk voor de middag- en avondroute op www.damsterdag.nl/route.

Prijsuitreiking: Wil je de prijsuitreiking bijwonen? Dat kan! Om 17.00 uur is iedereen welkom in de Nicolaikerk.

Kijkdag: vergeet de kijkdag niet op zondag 17 september van 14.00 – 17.00 op het kerkplein.

Onze sponsoren